Uninen ja arka joutsenlapsi


Kirja on valmistettu Ifolorissa. Nuo minun nimet ovat luonnollisesti vain näissä leikekuvissa. Kirjan koko on 21cm x 21cm. Sivuja on 26.

 

Tein syyskuussa 2020  20 kappaleen painoksen, johon sain ISBN -tunnuksen.
ISBN 978-952-69534-1-0
Kirja on tehty laadukkaalle valokuvapaperille, ja sen hinnaksi tuli tältä erältä 24€ + postimaksu. Liityin myös Sanastoon, koska luovutan/myyn kirjojani kirjastoon. Näin saatan saada vähäisiä tekijänoikeusmaksuja. Lohjan pääkirjastossa on jo ”Syksyäni en anna pois”. Booky.fi kautta tuli 15 kpl tilaus. Nyt kirjaa on saatavilla useasta kirjastosta.

Tilaukset!
En julkaise ainuttakaan kommenttia tarkistamatta, eli tätä kautta voit hyvin jättää henkilökohtaisenkin viestin tai kirjatilauksen. Sähköpostisi tulee vain minulle näkyviin. Kirjatilausta varten laita nimesi, postiosoitteesi ja gsm -numerosi, ja varoiksi mitä tahdot tilata. Maksun saatuani poistan itseltäni yhteystiedot.

Kirjatilauksiin minulla on nyt myös puhelin 0449892810. Laita mielellään viesti. Vastaan toki, mutta tämä puhelin ei ole yleensä mukanani, eikä aina päällä.

Ceta Lehtniemi