Yhteystiedot

Minulla on käytössäni vanha puhelin vain tilauksia varten. Se ei ole aina päällä eikä mukanani. Katson viestit useamman kerran viikossa. Numero on 0449892810. Soittopyynnön voi jättää, jos viestillä on vaikea laittaa tilausta. Itsekin voin viestillä kertoa, jos tilattavaa tuotetta ei ole. Laskun laitan mukaan lähetykseen. Tilausohje

Yhteydenottolomaketta tai kommentointia en ota käyttööni. Roskapostin määrä on ollut kovin suuri viime vuosina.

Asun Lohjalla, ja käyn useamman kerran kuukaudessa Helsingissä, mihin saavun bussilla Kamppiin. Eli jonkinlainen tapaaminen tai tuotteiden katselukin on mahdollista. Helsingissä käyn museoissa ja Luther-kirkossa. Olen ollut pitkään eläkkeellä. Minulla on todellakin aikaa. Kesäisin olemme saaristomökillä, mutta käymme vähintään kerran viikossa Lohjalla.

Myös taitettuna panoraamakorttina.