Syksyäni en anna pois -pieni kirja

Syksyäni en anna pois

Valokuvia syksystä ja mietteitä vanhenemisesta

Kirjan koko on 21cm x 21cm x 1cm, sivuja 36.

ISBN 978-952-69231-4-7

Kirjan teksteissä on ehkä hiukan haikeutta, mutta myös samaa kauneutta ja tasapainoa kuin kuvissanikin. Olen hyväksymässä siirtymiseni elämäni syysvaiheeseen. Tiedän, että jokin ylimääräinen päättäväisyys tarvittiin siihen, että osaan arvostaa riittävästi omaa elämääni ja omaa aikaani. Kuitenkin on aina muistettava, ettei iän lisääntymisen tarvitse merkitä itsenäisyyden vähenemistä. Myös kyky nähdä kauneutta säilyy. Kirja valmistui talvella 2019, mutta unohdin merkitä sen kirjaani.

6.4.2019 Lahjoitin yhden kappaleen Lohjan pääkirjastoon. Ottivat hyvin mielellään vastaan. Nyt kirjaa on jo useassa kirjastossa.

Tein kirjastani pdf-muotoon esittelyn:

Syksyäni en anna pois esittely