Armon hetkiä e-kirja pdf

 

Vanha tuttu pikkukirja Armon hetkiä on myös e-kirjana. Tein sen sekä pdf- että epub-muotoon. Jouduin tallettamaan sen rinnakkaiselle kotisivulleni suuren tiedostokoon vuoksi. Tästä pdf kuitenkin avautuu:

Armon hetkiä.cetalena

Tätä kirjasta voi lukea vaikka matkoilla puhelimesta. Paperikirjaakin on toki saatavilla. Se on nykyisin Ifolor-kierrekirjanen A6 kokoa. Tilasin kierrekirjasta varastoon. Myyn 10 € kpl. Gsm 0449892810 viesti tai soitto. Viestiin syytä mainita mitä tilataan ja yhteystiedot. Isompiin tilauksiin gsm -numero, jotta voin käyttää postin lokerikkoja.

Löysin vielä tämän version kirjastani. Puhuin kirjani jollakin äänityslaitteellani aika kuvailevalla tavalla. Tein siitä CD:n. Jossain vaiheessa sitten tein äänitteestä youtuben. Ajatukseni oli, että kun kirja on kerran katsottu, niin sitten voi vaikka lepäillen kuunnella kirjaa. Näin tein itse 13.11.2020. Jos joku tahtoo vaikka nukahtaa tämän äärellä, niin ole hyvä:

Tämähän on kuin äänikirja ”Armon hetkiä” samalla kuin youtube.