Taitettuja kukka- ja luontokortteja

Luontoaiheisia kortteja ja valkoiset kuoret. Tavallisia taitekortteja voin myydä 1,30€ -1,50€ kpl kuorineen. Yksittäin tilaamiani erikoiskortteja myyn kalliimmalla hinnalla. Kortteja on ollut kiva tehdä, ja käytän näitä itse pikku tervehdyksiin hengellisten korttien ohella. Postimaksut ovat mielestäni nykyisin korkeat, ja kuvat sekä tervehdykset leviävät facebookissa ja instagrammissa. Silti uskon, että vanhanaikaisilla korteilla on vielä oma paikkansa. Tällaisten korttien sisään voi kirjoittaa monta riviä hyviä sanoja tai kuulumisia. Ihmiset ovat nykyisin yksinäisiä, vaikka on monenlaista touhua ja tapahtumaa. Teen kortteja satunnaisesti ja pieniä määriä. Kortteja voi kysyä minulta, mutta niitä ei välttämättä ole juuri sillä hetkellä. Jos ei ole kiirettä, niin tilaan.

Otin puhelinnumeron vanhaan puhelimeeni yhteydenottoviestejä varten. Gsm 0449892810  Vastaan myös mahdolliseen soittoon, mutta en soita takaisin. Tilauksessa on hyvä mainita mitä tilataan, nimi, osoite ja gsm-numero, jos kirjekoko ylittyy. Käytän nimittäin postin automaattia, lokeroita. Laskun laitan lähetykseen mukaan. Minulla ei myöskään ole välttämättä kaikkia tuotteita valmiina. Kerron viestillä tilanteen, jos jotain puuttuu.

Kuvassa näkyy kortin etu- ja takakansi. Sisäpuoli on valkoinen, lukee kuitenkin Pyhän Laurin kirkko ja Lohjanjärven rantaa. Otan 1,30 € ja kuori tulee aina mukaan.


Talvinen panoraamakortti. Tästä otan 2,00 € Tilasin niitä yksittäin pienen määrän.
Tein syysaiheisen, taitetun kortin. Mustia reunoja ei kortissa ole. Ohjelmassa on tumma tausta, ja otin sieltä leikekuvan. Oranssi huurreoksa on etukantena, ja takakannessa on tuo kuva ja runo. Kortti tulee tietysti kuorineen. 1,50 € pidän hintana, koska olen tilannut vain 10 kpl kokeeksi.

 


Tästä kevätkellokortista tuli tyylikkään hillitty. Kuori kuuluu mukaan. Minun nimi on taustalla alareunassa melko selvänä ja myös cetalenan.fi. Tuolla lukee myös Ifolor. Taustalle laitoin kauniin kuvan lumipisaroista. Ehkä tämä jää omaan käyttöön.

Tässä kortissa on vesimaisema päällä, huurrekuva taustalla ja pihlajia sisällä. Tunnelma on loppusyksyinen. cetalenan.fi teksti hillitysti Ifolorin päällä takakannessa. Muuten ilman mitään tekstejä. 1,50 €. Näitäkin on vain muutamia.

Pari merimaisemaa kuorineen. Kuva vain etukannessa. Taustalla alhaalla hillitysti ”Kuva ja kortti CetaLena”. 1,50 €, koska näitä on vain joitain kappaleita.

 

Talviaihe. Kortti on leikekuvana harmaalla taustalla. Hyvin kaunis kortti mielestäni. Laitan kuorineen, ja hinta on 1,30 €.

Syksyisissä panoraamakorteissa on kuvat molemmilla ulkopuolilla. Näitä myyn kuorineen 2,00 € kpl. Kuvasin kortit kivipöydällä. Tilasin näitä vain pienen määrän.

 

Neliötaitekortit 14,5 cm x 14,5 cm kuorineen


Neliötaitekortti 14,5 cm x 14;5 cm

 Neliötaitekortti Omenankukkakortti on mennyt Lohjan matkailuun.

Kaikki neliötaitekortit ovat 14,5 cm x 14,5 cm, vaikka ne kuvissa näyttävät eri kokoisilta. Kuvat näissä neliötaitekorteissa ovat vain etukannessa.