Taitettuja kukka- ja luontokortteja kuorineen

Luontoaiheisia kortteja ja valkoiset kuoret. Näitä tavallisia taitekortteja voin myydä 1,50 € kpl kuorineen. Näitä on ollut kiva tehdä, ja käytän näitä itse pikku tervehdyksiin hengellisten korttien ohella. Postimaksut ovat mielestäni nykyisin korkeat, ja kuvat sekä tervehdykset leviävät facebookissa ja instagrammissa. Silti uskon, että vanhanaikaisilla korteilla on vielä oma paikkansa. Tällaisten korttien sisään voi kirjoittaa monta riviä hyviä sanoja tai kuulumisia. Ihmiset ovat nykyisin yksinäisiä, vaikka on monenlaista touhua ja tapahtumaa. Teen kortteja satunnaisesti ja pieniä määriä. Kortteja voi kysyä minulta, mutta niitä ei välttämättä ole juuri sillä hetkellä. Jos ei ole kiirettä, niin tilaan.

Otin puhelinnumeron vanhaan puhelimeeni yhteydenottoviestejä varten. Gsm 0449892810  Vastaan myös mahdolliseen soittoon, mutta en soita takaisin. Tilauksessa on hyvä mainita mitä tilataan, nimi, osoite ja gsm-numero, jos kirjekoko ylittyy. Käytän nimittäin postin automaattia, lokeroita. Laskun laitan lähetykseen mukaan. Minulla ei myöskään ole välttämättä kaikkia tuotteita valmiina. Kerron viestillä tilanteen, jos jotain puuttuu.


Tein syysaiheisen, taitetun kortin. Mustia reunoja ei kortissa ole. Ohjelmassa on tumma tausta, ja otin sieltä leikekuvan. Oranssi huurreoksa on etukantena, ja takakannessa on tuo kuva ja runo. Kortti tulee tietysti kuorineen. 1,50 € pidän hintana, koska olen tilannut vain 10 kpl kokeeksi.

 


Tästä kevätkellokortista tuli tyylikkään hillitty. Kuori kuuluu mukaan. Minun nimi on taustalla alareunassa ja myös cetalenan.fi. Tuolla lukee myös Ifolor. Taustalle laitoin kauniin kuvan lumipisaroista.

Tässä kortissa on vesimaisema päällä, huurrekuva taustalla ja pihlajia sisällä. Tunnelma on loppusyksyinen. cetalenan.fi teksti hillitysti Ifolorin päällä takakannessa. Muuten ilman mitään tekstejä.

Pari merimaisemaa kuorineen. Kuva vain etukannessa. Taustalla alhaalla hillitysti ”Kuva ja kortti CetaLena”.

Talviaihe. Kortti on leikekuvana harmaalla taustalla. Hyvin kaunis kortti mielestäni. Laitan kuorineen, ja hinta on tuo 1,50 €.

Keväinen panoraamakortti 

Syksyisissä panoraamakorteissa on kuvat molemmilla ulkopuolilla. Näitä myyn kuorineen 2,50 € kpl. Kuvasin kortit kivipöydällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *