Taitettuja kukka- ja luontokortteja

Luontoaiheisia kortteja ja valkoiset kuoret.

Kaksi kukkakorttia kuorineen. Karpaattien kello on neliötaitekortti. Malva on panoraamakortti. Sitä tilasin vain 2 kpl. Otin kuvat vähän tuulisella kelillä.

Kuvassa näkyy kortin etu- ja takakansi. Sisäpuoli on valkoinen, lukee kuitenkin Pyhän Laurin kirkko ja Lohjanjärven rantaa.


Talvinen panoraamakortti.
Tein syysaiheisen, taitetun kortin. Mustia reunoja ei kortissa ole. Ohjelmassa on tumma tausta, ja otin sieltä leikekuvan. Oranssi huurreoksa on etukantena, ja takakannessa on tuo kuva ja runo.

 


Tästä kevätkellokortista tuli tyylikkään hillitty. Minun nimi on taustalla alareunassa melko selvänä ja myös cetalenan.fi. Tuolla lukee myös Ifolor. Taustalle laitoin kauniin kuvan lumipisaroista. Ehkä tämä jää omaan käyttöön.

Tässä kortissa on vesimaisema päällä, huurrekuva taustalla ja pihlajia sisällä. Tunnelma on loppusyksyinen. cetalenan.fi teksti hillitysti Ifolorin päällä takakannessa. Muuten ilman mitään tekstejä. Näitäkin on vain muutamia.

Pari merimaisemaa kuorineen. Kuva vain etukannessa. Taustalla alhaalla hillitysti ”Kuva ja kortti CetaLena”.

 

Talviaihe. Kortti on leikekuvana harmaalla taustalla. Hyvin kaunis kortti mielestäni.

Syksyisissä panoraamakorteissa on kuvat molemmilla ulkopuolilla. Näitä myyn kuorineen 2,00 € kpl. Kuvasin kortit kivipöydällä. Tilasin näitä vain pienen määrän.

 

Neliötaitekortit 14,5 cm x 14,5 cm kuorineen


Neliötaitekortti 14,5 cm x 14;5 cm

 Neliötaitekortti Omenankukkakortti on mennyt Lohjan matkailuun.

Kaikki neliötaitekortit ovat 14,5 cm x 14,5 cm, vaikka ne kuvissa näyttävät eri kokoisilta. Kuvat näissä neliötaitekorteissa ovat vain etukannessa.