Hengellisiä kortteja

Etsitkö kauniita raamatunjaekortteja?

 

Käytän 1933/38 raamatunkäännöstä. Voin tehdä kortin myös 1992 käännöksen mukaan, mutta silloin joudun muuttamaan korttia ja tekemään tilauksen. Eli kuluu aikaa viikko tai kaksi.

Laitoin erilliselle sivulle esitteen suositusta kortista: 

 

18. Hengelliset taitekortit pienoisevankeliumi kukkaset

17. Hengelliset taitekortit pienoisevankeliumi saaristo

16. Hengelliset taitekortit -varpunen  14,5cm x 14,5 cm neliötaitekortti. Takana on minun nimi sekä cetalenan.fi Tilasin vasta ensimmäisen pienen erän. Jae KR 92:sta.

.
15. Hengelliset taitekortit

14. Hengelliset taitekortit


13. Hengelliset taitekortit

Kannattaa avata täyteen kokoon


Taustalla on hiukan enemmän tekstiä. Kortti on itselleni muisto Fuerteventuran ajoilta.12. Hengelliset taitekortit11. Hengelliset taitekortit 

10. Hengelliset taitekortit

Etukansi omenankukat. Sisällä Herran siunaus ja Isä meidän -rukous. Takakansi orvokit. Kuori tulee mukaan. Etukansi muistuttaa Lohjan matkailuun menevää ”Omenankukkakorttia”, joka on muuten tyhjä. Hyvää kuvaa käyttää mielellään useammassa kortissa. 

Napauttamalla saa suuremmaksi9. Hengelliset taitekortit


 

8. Hengelliset taitekortit


 

7. Hengelliset taitekortit

Tässä varpuskortissa on taite ylhäällä. Se on tyhjä sisältä. Kannessa on siis kuvan varpunen ja takakannessa lemmikki. Kuori tulee luonnollisesti mukaan.


 

 

6. Hengelliset taitekortit

Alla oleva kortti on tehty ikään kuin pieneksi kirjaseksi. Kuva on jokaisella neljällä sivulla. Kuori tulee mukaan. Suosittelen tätä kaunista korttia. Myyn 1,5 € kpl. Tilaan varastoon marraskuussa 2023. Alla on palautelomake. 

5. Hengelliset taitekortit  ”Särjetty sydän, murtunut mieli.”

 


4. Hengelliset taitekortit

 


 

3. Hengelliset taitekortit

 


 

2. Hengelliset taitekortit

Kevääseen ja pääsiäispäivään liittyvä pystykortti.

 


 

1. Hengelliset taitekortit

Herran siunaus -kortteja KR1933 käännöksen mukaan


Moni pitää korttia esillä vaikka hyllyllä. Useimmissa korteissa on toki tilaa kirjoittaa vaikka pidempikin tervehdys. Itse kirjoitan usein ”korttikirjeitä” ystäville. Pari neliötaitekorttia on sellaista, mihin en jättänyt lainkaan kirjoitustilaa. Kortti on tällöin kuin pieni kirjanen. Hintana olen pitänyt yleisesti valmistushintaa. Se on Ifolor-neliökortille 1,5 €, suorakaiteen malliselle Ifolor-kortille 1,20 € kuorineen. Tilaisuuksien yhteydessä olen myynyt 1 € kpl. Varsinaisesti myyntiin en ole näitäkään tehnyt. Omaksi ilokseni olen tehnyt kortteja jo 20 vuotta ja paljon lahjoittanut eteenpäin.

Minulla on toiset kotisivut, mihin kirjoittelen kaikenlaista hengellistä. Se on paljon tätä sivustoa vanhempi https://ceta.nettisivu.org/  En ole sitä mainostanut täällä, mutta laitan tähän näkyviin. Ehkä joku hengellisiä korttejani näin pitkälle katsonut, on kiinnostunut lukemaan juttujani.

Yhteydenottolomake