Hengellisiä kortteja

Etsitkö kauniita raamatunjaekortteja?

Messuilla ja hengellisissä tilaisuuksissa myyn 1 € kpl kaikkia raamatunlause -kortteja, ja kaikkiin saa kuoren mukaan. Muuten neliötaitekortin (14,5 cm x 14,5 cm) hinta on 1,50 €, joka on lähempänä todellisia kustannuksia. Tavallista hengellisiä taitekorttia (16,5 cm x 12 cm) myyn 1,20 € kpl. Panoraamakorteista pyydän 2€, koska tilaan niitä yksittäin. Käytä tilatessasi numeroa, joka on kortin yläpuolella. Esimerkiksi numero 10, jos tahdot tilata tuon kortin, jonka sisällä on Isä meidän -rukous. Tilausohje

Käytän 1933/38 raamatunkäännöstä. Voin tehdä kortin myös 1992 käännöksen mukaan, mutta silloin joudun muuttamaan korttia ja tekemään tilauksen. Eli kuluu aikaa viikko tai kaksi.

16. Hengelliset taitekortit -varpunen  14,5cm x 14,5 cm neliötaitekortti. Takana on minun nimi sekä cetalenan.fi Tilasin vasta ensimmäisen pienen erän. Katsotaan täytyykö vaihtaa fontti paksummaksi. Tämä on leikekuva tilauksesta

.
15. Hengelliset taitekortit

14. Hengelliset taitekortit


13. Hengelliset taitekortit


Taustalla on hiukan enemmän tekstiä. Kortti on itselleni muisto Fuerteventuran ajoilta. Se oli meille tuttu paikka. Kortin hinta on 2€.12. Hengelliset taitekortit11. Hengelliset taitekortit 

10. Hengelliset taitekortit

Etukansi omenankukat. Sisällä Herran siunaus ja Isä meidän -rukous. Takakansi orvokit. Kuori tulee mukaan. Etukansi muistuttaa Lohjan matkailuun menevää ”Omenankukkakorttia”, joka on muuten tyhjä. Hyvää kuvaa käyttää mielellään useammassa kortissa. 9. Hengelliset taitekortit


 

8. Hengelliset taitekortit


 

7. Hengelliset taitekortit

Tässä varpuskortissa on taite ylhäällä. Se on tyhjä sisältä. Kannessa on siis kuvan varpunen ja takakannessa lemmikki. Kuori tulee luonnollisesti mukaan.


 

 

6. Hengelliset taitekortit

Alla oleva kortti on tehty ikään kuin pieneksi kirjaseksi. Kuva on jokaisella neljällä sivulla. Kuori tulee mukaan. Suositushinta hengellisissä tilaisuuksissa on 1 €. Muuten ostettaessa tai tilattaessa hinta on 1,50 €. 

5. Hengelliset taitekortit  ”Särjetty sydän, murtunut mieli.”

 


4. Hengelliset taitekortit

 Jumalan lapsiksi 1,50 € kuorineen. Messuilla myyn 1 € kpl

 


 

3. Hengelliset taitekortit

Rauhan jätän 1,50 € kuorineen. Messuilla myyn 1 € kpl

 


 

2. Hengelliset taitekortit

Kevääseen ja pääsiäispäivään liittyvä pystykortti. Myyn hengellisissä tilaisuuksissa suositushintana 1 €. Tässä lipsahti tuo takakannen teksti sivulle eikä alas. Olisi pitänyt valita pystykortti. Mutta ihan kiva kortti minusta.

 


 

1. Hengelliset taitakortit

Herran siunaus -kortteja 0,50 €       KR1933 käännöksen mukaan


Kauniin kortin, jossa on raamatunlause, voi tilata vaikka itselle. Moni pitää korttia esillä vaikka hyllyllä. Useimmissa korteissa on toki tilaa kirjoittaa vaikka pidempikin tervehdys. Itse kirjoitan usein ”korttikirjeitä” ystäville. Pari neliötaitekorttia on sellaista, mihin en jättänyt lainkaan kirjoitustilaa. Kortti on tällöin kuin pieni kirjanen.

Minulla on toiset kotisivut, mihin kirjoittelen kaikenlaista hengellistä. Se on paljon tätä sivustoa vanhempi https://ceta.nettisivu.org/  En ole sitä mainostanut täällä, mutta laitan tähän näkyviin. Ehkä joku hengellisiä korttejani näin pitkälle katsonut, on kiinnostunut lukemaan juttujani.