Hyvän Paimenen hoidossa

Kyseessä on pieni hartauskirja, kokoa A6, sivuja 36. Olen tehnyt kirjaa jo aiemmin, mutta tahdoin vielä hieman viimeistellä sitä ja ottaa siihen tunnuksen ISBN 978-952-69231-7-8

Kuvituksena on sekä pieniä akvarellejani, että silkkitöitäni skannattuna. Raamatunjakeet ovat lohdullisia ja ne ovat niitä itselleni tärkeitä. Laitan myöhemmin enemmän sisällöstä. Kirjanen on mitättömän näköinen. Pyytäisin siitä silti 10€, mutta voin kyllä pudottaakin hintaa tarvittaessa.

Pari aukeamaa vielä 

Ruusunnuppukaan ei ole valokuva, vaan se on skannattu silkkiä vasten. On ollut kiva kokeilla kaikenlaista. Valokuvat tulivat vähän harmaiksi huonon valaistuksen vuoksi.

Kirjani on jäänyt melkein täysin vaille huomiota. Nyt uudelleen viimeistellessäni kirjaa huomasin sen antavan itselleni varsin paljon. Se lohdutti tilanteessa, jossa olen tekemässä kirjoja ja kortteja yksinäni ja toisaalta hyvin vähän vielä jakamassa mitään eteenpäin.

Kirjassani säilyy muistoina myös skannaamani isot silkkityöt, jotka olen joko myynyt tai lahjoittanut eteenpäin. 

Katsellessani itse oman kirjani kuvia, nousee halu tehdä vielä taidetta, ehkä akvarellitöitä. Kuitenkin nyt olen kokenut tärkeäksi asiaksi tehdä joistain kirjoistani uusia painoksia isbn -tunnuksin. Elän nyt vaiheen kerrallaan.

On jotenkin selkeää, kun on itse omien töidensä kustantaja. Se on melkeinpä välttämätöntä. En ottaisi vastaan neuvoja tai kommentteja siitä miten asia olisi oikeasti pitänyt tehdä, koska tiedän itse parhaiten mitä haluan.

Päätin luopua muutamasta kirjasta hintaan 4€ + 2€ postimaksu. Kaikissa ei ole vielä isbn -tunnusta. Sitten minulla on muutama Eirikuvassa aikoinani tekemä kirja, joissa sisältö on jokseenkin sama, mutta kannet erilaiset. Näistä luopuisin myös 4€ hintaan + postimaksu. Kirja on kovakantisena ehkä jopa arvokkaamman oloinen kuin kierrevihkonen, mutta se ei pysy yhtä kivasti pöydällä tai hyllyllä avonaisena. Kommenttikenttään eli vastaukseen voi kirjoittaa tilauksen. En julkaise, vaan postitan, jos on osoite. Tilausviestejä varten myös numero 0449892810. Laita mitä tilaat, nimesi ja osoitteesi. Jos tilaus ei lähde koon vuoksi kirjeenä, laitan sen postin automaatin kautta ja tarvitsen myös gsm -numeron.

Ceta Lehtniemi